portfolio

Επιλεγμένα δείγματα καλλιτεχνικής παραγωγής τα οποία έχουν εκτεθεί ή/και δημοσιευτεί σε διεθνείς διοργανώσεις/εκθέσεις/καταλόγους με κριτές, που προωθούν και υποστηρίζουν τη Γραφιστική ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας.

Τα παράγωγα αυτά αποτελούν προϊόντα σχεδιαστικής και εννοιολογικής μελέτης και σχετίζονται με τη θεωρητική έρευνα που διενεργείται στο Εργαστήριο ΕΕΓΓΕ. Αφορούν στην οπτικοποίηση της γλώσσας, στη σχέση γλώσσας και εικόνας και στην Οπτική Επικοινωνία. Τα δείγματα οριοθετούνται χρονικά από την ίδρυση και λειτουργία του Εργαστηρίου ΕΕΓΓΕ το 2009.

2014

Υστεροφημία / Ύστερη ντροπή

Papadima, A. (2014). Posthumous Fame/Shame. The 7th United Designs, International Biennial Design Exhibition. Gyeonggi-Ro: United Designs Alliance, 37.

 

Το οικόσημο ως σύμβολο περιβαλλοντικού κληροδοτήματος και υπόληψης για την ανθρωπότητα και την παρακαταθήκη που θα αφήσει στις επόμενες γενιές. Η υστεροφημία ή η δυσφήμιση του είδους μας, απορρέουν από τις επιλογές και τις πράξεις που θα καθορίσουν το οικολογικό μας αποτύπωμα κατά τη διάρκεια της σύντομης διέλευσης μας από τη γη. Τα λατινικά αποφθέγματα «από την προοπτική του αιώνιου» του Σπινόζα και «είμαστε σκόνη και σκιά» του Οράτιου αντανακλούν τις αντίπαλες στάσεις μας προς το περιβάλλον.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!